Κρήτη: Μνημόσυνο στη Μητρόπολη Χανίων για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Κρήτη: Μνημόσυνο στη Μητρόπολη Χανίων για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Στην Κρήτη βρέθηκαν ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας και οι βουλευτές Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

voloudakis-mnhmosino
Το ετήσιο μνημόσυνο του Μανούσου Βολουδάκη τελέστηκε σήμερα Κυριακή, το πρωί, στη Μητρόπολη Χανίων, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιου, παρουσία των μελών της οικογένειάς του, συγγενών, φίλων και πλήθους κόσμου.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, οι δήμαρχοι Χανίων, Αποκορώνου και Κισάμου, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Χαράλαμπος Κουκιανάκης και Γιώργος Μυλωνάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης και άλλα πρόσωπα της πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανούσος Βολουδάκης, «έφυγε» στην ηλικία των 56 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε εικόνες:

Κλείσιμο
voloudakis-1
voloudakis-2
voloudakis-3
voloudakis-4
voloudakis-5
voloudakis-6
voloudakis-7
voloudakis-8
voloudakis-9
voloudakis-10
voloudakis-11
voloudakis-11__2_
voloudakis-12
voloudakis-etisio-mnimosino


Ο Μανούσος Βολουδάκης

Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατείχε μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s) στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ της Αγγλίας. Εργάστηκε ως Οικονομολόγος.

Εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ το 2007. Επανεξελέγη στις διπλές εκλογές του 2012, καθώς και τον Ιούλιο του 2019.

Συμμετείχε στις εξής επιτροπές της Βουλής: στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, στην ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς και στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης την περίοδο 2005 – 2006. Τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, από την οποία παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 για να συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Από τον Ιούνιο του 2012 ήταν Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τον Οκτώβριο του 2015 ως τον Ιουνίου του 2019, εργάσθηκε ξανά στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας International Trade S.A., του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, με έδρα τις Βρυξέλλες και τον Ιούλιο του 2019 επανεκλέχθηκε βουλευτής Χανίων.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θα αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει, λέει ο Χρυσοχοΐδης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας

Έμπειροι, καλά διαβασμένοι και αποφασισμένοι οι βομβιστές της Σταδίου - Οι κάμερες έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους

Μετά το γούρικο «μαύρο κοράκι», η Πλατανιώτη πάει για νέο μετάλλιο τη Δευτέρα - Της άξιζε, λέει η οικογένειά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης