Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Μας έλεγε να κρυβόμαστε για να κάνουμε αναλήψεις από ΑΤΜ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Μας έλεγε να κρυβόμαστε για να κάνουμε αναλήψεις από ΑΤΜ

«Στην κοινωνική κουζίνα υπάρχει υπολογιστής που μαζευόταν μαζι με συγγενείς του και έπαιζε. Μπορούσε να υπάρχουν €4.500 στον λογαριασμό και να μηδενίζονταν μέσα σε μια ώρα»

polyxronopoulos-1
Νέα καταγγελία για τις κινήσεις και τις ενέργειες του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου έκανε πρώην εθελοντής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέγραψε ότι ο ιδρυτής του Άλλου Ανθρώπου τους έδινε οδηγίες να κρύβονται όταν έκαναν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ.

«Μετρούσα τα χρήματα που είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό και είχα δει έως 60.000 ευρώ σε 1,5 μήνα. Το μεγαλύτερο ποσό που είχα σηκώσει ήταν 7.500 ευρώ για να πάνε στα μπουζούκια» λέει αρχικά ο πρώην εθελοντής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τους έλεγε «να καλύπτουμε τα χαρακτηρστικά και να έχουμε πιο σκυφτά το κεφάλι για τις κάμερες στα ΑΤΜ» προσθέτοντας ότι «δεν τολμούσαμε να ρωτήσουμε» γιατί δίνονταν αυτές οι οδηγίες.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος πρώην εθελοντής στον Άλλο Άνθρωπο «οι λογαριασμοί και οι κάρτες που χρησιμοποιούσαν όσοι ήταν στον οικογενειακό κύκλο του Πολυχρονόπουλο ήταν έξι».

Κατά την ίδια μαρτυρία «στην κοινωνική κουζίνα υπάρχει υπολογιστής που μαζευόταν μαζι με συγγενείς του (σ.σ. ο Πολυχρονόπουλος) και έπαιζε. Ξεκινούσαν από 1.500 ευρώ, άλλες φορές από 2.500 ευρώ. Μπορούσε να υπάρχουν 4.500 ευρώ στον λογαριασμό και να μηδενίζονταν μέσα σε μια ώρα»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyvesjgtznap)


Στο ΟΡΕΝ μίλησε άτομο που είχε συναντήσει «3-4 φορές» τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σε τυχερά παιχνίδια και «έπαιζε φρουτάκια».

Όπως είπε το άτομο αυτό «υπήρχε περίπτωση που να έτυχε εγώ να πάω για 4 μέρες συνεχόμενες και να ήταν εκεί».

Κλείσιμο
«Όποιος πάει εκεί δεν πάει για να κάνει δημόσιες σχέσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε για να περάσουν την ώρα τους ή για να κάνουν πλάκα. Υπάρχουν όμως επαγγελματίες παίχτες. Εγώ πιστεύω ότι ανήκει στην κατηγορία του παίχτη. Έδινε την εντύπωση εθισμένου στο παιχνίδι, δεν είχε επαφή με το που έμπαινε, πήγαινε σε ένα μηχανάκι και έπαιζε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyvfzgxaa5jl)



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 78χρονος που βίαζε ανήλικη στο Κερατσίνι - Ήταν κάτω από 14 ετών

Βίντεο: Έγραψε ιστορία η Πλατανιώτη στην Ντόχα - «Χρυσή» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης για τους καθηγητές του ΑΠΘ που αρνούνται τις διαδικτυακές εξετάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης