Μέγαρα: Άγριος θάνατος για αδέσποτο σκυλί - Το κακοποίησαν με σιδερένια ράβδο

Μέγαρα: Άγριος θάνατος για αδέσποτο σκυλί - Το κακοποίησαν με σιδερένια ράβδο

Η ράβδος με την οποία εκτιμάται ότι κακοποιήθηκε το σκυλί βρέθηκε δίπλα στη σορό του

skylos-arthroy
Νεκρό και άγρια κακοποιημένο βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης αδέσποτο σκυλί στα Μέγαρα καθώς, όπως διαπιστώθηκε, έφερε μια τρύπα δίπλα στα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα που βρήκε νεκρό το σκυλί, το οποίο άκουγε στο όνομα Μπουμπού, βρήκε δίπλα στη σορό του μια μεταλλική ράβδο με την οποία, όπως κατήγγειλε, είχαν κακοποιήσει το τετράποδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνίατρος στον οποίο μεταφέρθηκε το ίδιο απόγευμα το νεκρό σκυλί, διαπίστωσε ότι η οπή ήταν διαμέτρου δύο εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα. Παράλληλα από ακτινογραφία που έγινε διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου, αλλά και ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς, όμως, να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Στη συνέχεια η σορός του σκύλου μεταφέρθηκε για αποτέφρωση, διαδικασία που, όμως, σταμάτησε μετά από παρέμβαση της προέδρου της Φιλοζωικής Οργάνωσης «ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ Α.Μ.Κ.Ε», η οποία αφού κατέθεσε για το περιστατικό, στη συνέχεια ζήτησε να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο σκυλί.

Μετά την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Προστασίας Ζώων, ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσει η διαδικασία αποτέφρωσης και να γίνει διαδικασία νεκροψίας - νεκροτομής από κτηνιάτρους του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.).

Στην καταγγελία της η γυναίκα που βρήκε νεκρό το αδέσποτο σκυλί αναφέρει ότι «έχω υποψίες για συγκεκριμένο άτομα για το οποίο έχουν ενημερωθεί οι Αρχες... Μην αφήνετε ανώμαλους δολοφόνους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας... κοινοποιήστε όσοι μπορείτε... κάποιος θα είδε κάτι... Μιλήστε είτε ανώνυμα είτε επώνυμα... Καλό ταξίδι Μπουμπου μου στο τόξο… Όσο για σένα που το έκανες, να εύχεσαι να σε βρει η Αστυνομία πριν σε βρω εγώ…»

megara-katagelia


Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που τον έπιασε για απάτη η Αρχή για το Ξέπλυμα

48ωρο κακοκαιρίας: Πότε και πού θα το στρώσει στην Αττική - Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης