Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Οδός από τις 11 το πρωί θα τεθεί σε ισχύ αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ανάβρας στο 60,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Τρίκαλα και από τον Α/Κ Προαστίου στο 97,3Ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία.
Ταυτόχρονα, θα αποκλειστεί η ράμπα εισόδου του Α/Κ Σοφάδων στο 72,3ο χλμ. με κατεύθυνση προς Τρίκαλα και ο Α/Κ Καρδίτσας στο 80,9ο χλμ.
Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων στον Μετωπικό Σταθμό Τρικάλων.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.