«Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού», μια TikTok σειρά που μας έχει ενθουσιάσει!

«Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού», μια TikTok σειρά που μας έχει ενθουσιάσει!

Η καμπάνια της Eurοbank για το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία, μας ενημερώνει με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο για τα επαγγελματικά εφόδια και τις ευκαιρίες που προσφέρει στη νέα γενιά

eurobank2

Sponsored Content

Ο μικρός Μιχάλης έχει να μας πει μια προσωπική ιστορία που τον έχει φτάσει στα όριά του. Ναι, αγαπάει τον μεγάλο του αδελφό, χαίρεται που τον βλέπει και πάλι στο σπίτι μετά από την επιστροφή του από τις σπουδές, αλλά υπάρχει πρόβλημα χώρου… Εκεί που πίστευε ότι έχει το δωμάτιο και το λάπτοπ αποκλειστικά στη διάθεσή του, βρέθηκε και πάλι να τα μοιράζεται. Και σαν να μην έφταναν αυτά, έχει χάσει και την ησυχία του. Όσο ο μεγάλος του αδελφός ψάχνει για μια θέση εργασίας τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο μικρός αποφασίζει λοιπόν να κάνει βιντεάκια στο TikTok, για να μάθουν όλοι το δράμα του. Ευτυχώς όμως υπάρχει ελπίδα χάρη στο πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία της Eurobank που φέρνει τη λύση δίνοντας στον μεγάλο αδελφό τα εφόδια που χρειάζεται για να βρει δουλειά και να αφήσει τον μικρό… ήσυχο. Όλα αυτά συμβαίνουν στην έξυπνη καμπάνια της Eurobank που μας ενημερώνει για την επέκταση του πολύ πετυχημένου προγράμματός της που φέτος έγινε 21 χρόνων.
PHOTO
Κλείσιμο
Η Eurobank είναι μια πρωτοπόρος τράπεζα που αντιλαμβάνεται πλήρως τη σημερινή εποχή και προσεγγίζει τη νέα γενιά αξιοποιώντας όλα τα μέσα και τους μοντέρνους τρόπους επικοινωνίας. Με την ευρηματική και ευφάνταστη καμπάνια της μας κάνει να δούμε με άλλο μάτι την επιστημονική κατάρτιση και τη δημιουργία ευκαιριών στην επαγγελματική ζωή των νέων. Τη χιουμοριστική ιστορία του Μιχάλη και του αδελφού του λοιπόν θα την μάθουμε όλοι, γιατί εκτός από το TikTok, τo αγαπημένo social media της γενιάς Z, θα την παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση, στις εφημερίδες και το ραδιόφωνο. Έτσι, μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούμε για την επέκταση του Μπροστά για την Παιδεία που υλοποιεί η Eurobank από το 2003 σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Ένα από τα μακροβιότερα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα, που έχει επιβραβεύσει αριστούχους απόφοιτους από κάθε λύκειο της χώρας. Πλέον, το Μπροστά για την Παιδεία περνά στη νέα εποχή θέτοντας ως στόχο τη στήριξη της νέας γενιάς με πολυεπίπεδες δράσεις που λειτουργούν συνδυαστικά και ολιστικά για τη διαχείριση μεγάλων σύγχρονων προκλήσεων. Επεκτείνεται, επενδύει στην επιστημονική εξειδίκευση με το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Digital Transformation” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και φέρνει τους νέους σε επαφή με την αγορά εργασίας μέσω προγραμμάτων πρακτικής άσκησης και υπηρεσιών τεχνικής κατάρτισης.


Μπροστά για την Παιδεία σε τρεις πυλώνες
Η αναβαθμισμένη δομή του Μπροστά για την Παιδεία αναπτύσσεται σε 3 πυλώνες. Στόχος είναι να στηρίξει τους νέους επιστήμονες στην έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, να εντοπίσει τις σύγχρονες τάσεις και να εστιάσει στην παροχή εφοδίων για την επαγγελματική ανέλιξη πανεπιστημιακών αποφοίτων.
-Επιβράβευση: Η Eurobank υλοποιεί το πρόγραμμα ηθικής και χρηματικής επιβράβευσης της αριστείας με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, έχοντας διαθέσει από το 2003, συνολικά για τις βραβεύσεις των 22.572 αριστούχων βραβευθέντων, χρηματικό ποσό που αγγίζει τα €21 εκατομμύρια. Μέσω του Προγράμματος, η Τράπεζα προσφέρει ηθική και οικονομική επιβράβευση στον πρώτο αριστούχο απόφοιτο κάθε Λυκείου της χώρας με το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στις πανελλαδικές εξετάσεις.
- Εξειδίκευση: Η Τράπεζα χρηματοδοτεί την οργάνωση και λειτουργία του νέου Επαγγελματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Digital Transformation” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προωθώντας την εξειδίκευση σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές σχεδίασης, υλοποίησης και διαχείρισης έργων ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων και οργανισμών. Επιπλέον, η Τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα πρόσληψης για τους 10 αποφοίτους με την υψηλότερη επίδοση.
-Διασύνδεση με την αγορά εργασίας: Οικονομική στήριξη για τη δημιουργία και λειτουργία της νέας πλατφόρμας mprostagiatinpaideia.gr, που προσφέρει στους νέους εργαλεία για να εκπαιδευτούν, να δικτυωθούν και να εντοπίζουν ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, σε συνεργασία με την εταιρία CollegeLink. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και για θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας.


Μια καινοτόμα πρωτοβουλία από τη Eurobank
Κατόπιν όλων αυτών, ο αδελφός του μικρού Μιχάλη έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει δυνατά στην αγορά εργασίας και ο Μιχάλης να κερδίσει και πάλι το χαμένο του δωμάτιο. Η καμπάνια - σειρά «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού», που μιλά πρώτα στη γενιά στην οποία απευθύνεται το πρόγραμμα, έγινε πραγματικότητα από την Foss Productions, με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη που μαζί με την ομάδα της Ogilvy και της Eurobank και φυσικά τον ταλαντούχο Μιχάλη, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στον απαιτητικό τρόπο γυρισμάτων σε ένα νέο τεχνικό format. Μια διασκεδαστική ιστορία σε συνέχειες που δεν θέλουμε να τελειώσει!

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Η επιστροφή του μεγάλου αδερφού» εδώ και το τηλεοπτικό σποτ εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης