Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης δέχτηκε άνανδρη επίθεση και βασανίστηκε, λέει η οικογένειά του που θεωρεί ότι υπάρχουν συνεργοί

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης δέχτηκε άνανδρη επίθεση και βασανίστηκε, λέει η οικογένειά του που θεωρεί ότι υπάρχουν συνεργοί

Υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που έχουν βοηθήσει (τον προφυλακισμένο κρεοπώλη) να διαπράξει αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας 

mpampis_arthrou
Πεπεισμένη για την ύπαρξη συνεργών στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι είναι η οικογένειά του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

«Η άποψή η δική μου και των ανθρώπων τους οποίους εκπροσωπώ είναι ότι υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια, υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που έχουν βοηθήσει (τον προφυλακισμένο κρεοπώλη) να διαπράξει αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα» είπε ο Κώστας Δημόπουλος. Κι αυτό επειδή όπως είπε, ο άνθρωπος που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου κινήθηκε στην περιοχή για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όπως έδειξε το στίγμα του κινητού του.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Στόχος της οικογένειας είναι όλοι οι υπαίτιοι καθώς και όποιος είχε εμπλοκή στην υπόθεση να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μετά και τον εντοπισμό της σορού, ο κ. Δημόπουλος έκανε λόγο και για άνανδρη επίθεση εις βάρος του θύματος, που βασανίστηκε μέχρι να καταλήξει.

Κλείσιμο
Μεσολόγγι:  δήλωση του δικηγόρου που εκπροσωπεί την οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη, Κώστα Δημόπουλου


«Ο Μπάμπης Κούτσικος είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας και επίσημα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Με τον πιο άνανδρο τρόπο ο άνθρωπος αυτός έχασε τη ζωή του από έναν ή περισσότερους πιθανόν δράστες, οι οποίοι του είχαν στήσει καρτέρι και του αφαίρεσαν με βασανιστικό τρόπο τη ζωή του», ανέφερε.

Στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός είχαν εστιάσει οι έρευνες τις τελευταίες ημέρες, με βάση το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του κρεοπώλη. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς η ομάδα με τον εκπαιδευμένο σκύλο, που εντόπισε το άψυχο πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου, αναζητά και τυχόν άλλα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και στις συνθήκες του εγκλήματος.

Παράλληλα, η οικογένεια θεωρεί ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και περιμένει απαντήσεις από την επίσημη ιατροδικαστική εξέταση. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δέχθηκε μια άνανδρη επίθεση και βασανίστηκε μέχρι να χάσει τη ζωή του στο τέλος», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι έρευνες.



Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 32 εκατ. ευρώ στην Amazon για το σύστημα παρακολούθησης των εργαζομένων της στη Γαλλία

«Για κάποιο λόγο γίναν’ όλα» - Με Οικονομόπουλο η πρώτη ανάρτηση Λαμπάτου μετά τη νέα αρχή στη ζωή του


Πρόστιμο πάνω από 50.000 ευρώ σε 26χρονο και 21χρονο που κρέμασαν σκύλο σε στάνη σε χωριό του Ηρακλείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης