Αγία Παρασκευή: Δύο ανήλικοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ 13χρονης στα social media και παγίδευσαν 41χρονο

Αγία Παρασκευή: Δύο ανήλικοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ 13χρονης στα social media και παγίδευσαν 41χρονο

Ο 41χρονος έστειλε στην υποτιθέμενη 13χρονη οπτικοακουστικό πορνογραφικό υλικό - Συνελήφθησαν και οι τρεις μετά από επεισοδιακό ραντεβού που ειχαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής

paidiki_pornografia
Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, για απρόσφορη απόπειρα να προσελκύσει παιδιά για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, δύο 17χρονοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με στοιχεία 13χρονης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και απέκτησαν επαφή με το προφίλ του 41χρονου.

Αφού οι δύο πλευρές συνομίλησαν για μικρό χρονικό διάστημα, ο 41χρονος απέστειλε στην υποτιθέμενη 13χρονη οπτικοακουστικό πορνογραφικό υλικό και δρομολογήθηκε συνάντηση απογευματινές ώρες του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Στο ραντεβού εμφανίστηκαν οι δύο 17χρονοι διαχειριστές του ψεύτικου λογαριασμού, ακολούθησε επεισόδιο με τον 41χρονο, κλήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και προσήχθησαν στην ανωτέρω υπηρεσία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον 41χρονο, οι δύο 17χρονοι αφού τον ενημέρωσαν για το υλικό που έχουν στην κατοχή τους, τον εκβίασαν ζητώντας του χρήματα προκειμένου να μην ενημερώσουν την αστυνομία. Έτσι, οι νεαροί συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 41χρονου και απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη διερεύνηση του.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα γέννησης: Από €400 έως €1.500 η αύξηση και αναδρομικά - 441 εκατ. ευρώ για 7 μέτρα στήριξης της οικογένειας το 2024

Γρεβενά: Εισαγγελική παρέμβαση για την κτηνωδία με τα τεμαχισμένα άλογα

Ομόνοια: Χειροπέδες σε σεσημασμένο Ρώσο με «πειραγμένο» όπλο και στιλέτο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης