Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε ανηλίκους σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, περί τις 23:00, στη Μαρίνα Γλυφάδας.
Ειδικότερα, στο αιματηρό συμβάν ενεπλάκησαν 30 άτομα και τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι, 17 και 16 ετών. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να τραυματίστηκε ελφρά στο πρόσωπο από μαχαίρι και συγκεκριμένα φέρει ελαφρά εκδορά στο φρύδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο όπου ήταν τέσσερις ανήλικοι και η αστυνομία. Οι ανήλικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά στο νοσοκομείο και μετέβησαν σε κοντινό αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο φέρεται να βρισκόταν και ένας γονέας.
Το περιστατικό δεν σχετίζεται με κλοπή, αλλά οι αναφορές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών ανηλικών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.