Θεσσαλονίκη: Φθορές στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ από κουκουλοφόρους - Δείτε φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: Φθορές στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ από κουκουλοφόρους - Δείτε φωτογραφίες

Τα μέλη των ομάδων ανάρτησαν στην πρόσοψη πανό με συνθήματα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων και υπέρ των καταλήψεων, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους στο ισόγειο και προκάλεσαν φθορές σε ένα τουρνικέ

IMG_5669
Φθορές στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Πανεπιστημίου προκάλεσαν μέλη φοιτητικών συλλογικοτήτων του αναρχικού χώρου.

Τα μέλη των ομάδων ανάρτησαν στην πρόσοψη του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ πανό με συνθήματα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων και υπέρ των καταλήψεων, έγραψαν συνθήματα με το ίδιο περιεχόμενο στους τοίχους στο ισόγειο και προκάλεσαν φθορές σε ένα τουρνικέ.

Αύριο στις 12, εξάλλου, με αφετηρία την πλατεία Καμάρας, θα πραγματοποιηθεί φοιτητική πορεία ενάντια στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο», που θα τεθεί σε διαβούλευση, περιλαμβάνοντας διατάξεις για τη λειτουργία των Μη Κερδοσκοπικών Μη Κρατικών Πανεπιστημίων.

Στο μεταξύ καταλήψεις τμημάτων έχουν ανακοινωθεί από φοιτητικές παρατάξεις της Ιατρικής, Παιδαγωγικού, Πληροφορικής, Ψυχολογίας, Χημικού, ΤΗΜΜΥ, Πολιτικών Μηχανικών, Δημοσιογραφίας.

Δείτε φωτογραφίες: 

Κλείσιμο
IMG_5671
IMG_5670
IMG_5669



Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Στο φως οι ροζ αγγελίες μέσω των οποίων ο 34χρονος εξέδιδε τις ανήλικες - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση κατά αγνώστων από τη μητέρα και τις αδερφές του Μπάμπη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα - Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε €500 σε λιγότερο από ένα λεπτό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης