Βέροια: «Χτυπούσε το παιδί της με μανία» λέει μάρτυρας για τη μάνα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Βέροια: «Χτυπούσε το παιδί της με μανία» λέει μάρτυρας για τη μάνα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

«Πετάχτηκα έξω» λέει μάρτυρας για τη στιγμή που άκουσε τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια

beroia-arthrou
Συγκλονίζουν τα λόγια του ανθρώπου που επιχείρησε να γλιτώσει το βρέφος στη Βέροια από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, αποκαλύπτοντας ότι «είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια».

Ο μάρτυρας περιγράφει τι συνέβη στο σπίτι όπου έμενε η μητέρα με τα παιδιά της στο Μακροχώρι Βέροιας. «Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» δηλώνει ο γείτονας στο thesstoday.gr το οποίο δημοσίευσε εικόνες από το σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Παιδοκτονία στο Μακροχώρι Βέροιας - Το σπίτι που έγινε η τραγωδία

ver
veri
veria
veriaa
veria-mitera

Πώς συνέβη η τραγωδία στη Βέροια


Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει καν συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν αλλόφρονες στο νοσοκομείο Βέροιας.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Κλείσιμο
Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Τα πρώτα προβλήματα από την επέλαση της ψυχρής εισβολής - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στη βόρεια Ελλάδα

Μενίδι: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 15χρονου - Ανέβασαν το βίντεο στα social media

Θεσσαλονίκη: «Και ο πατέρας του κακοποιούσε τη μητέρα του κι έλεγε ότι πέθανε» - Αποκαλύψεις για τους γονείς του 39χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης