Κεραυνός χτύπησε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Ψυχικό - Ζημιές σε καταστήματα εμπορικού κέντρου
Έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων που στεγάζονται στον 1ο όροφο
Μεγάλες ζημιές προκάλεσε το μπουρίνι που χτύπησε τα ξημερώματα της Κυριακής τον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού.
Κεραυνός χτύπησε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Φάρο Ψυχικού με απότελεσμα να σπάσουν τζαμαρίες καταστημάτων που στεγάζονται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.