«Ξαναχτύπησε» ο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Μητσοτάκης κέρδισε για δεύτερη φορά για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων

«Ξαναχτύπησε» ο Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Μητσοτάκης κέρδισε για δεύτερη φορά για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων

Το νέο παραλήρημα - «Μητσοτάκης και Ιερώνυμος εκτελούν σχέδιο του σατανισμού» - Δείτε το επίμαχο απόσπασμα 

morfou-kypros-ean
Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, τα έβαλε τώρα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε ένα νέο παραλήρημα, υποστηρίζοντας ότι... εκτελούν σχέδιο του σατανισμού με τις τοποθετήσεις τους για τους ομοφυλόφιλους.

Σε ομιλία του στις 27 Δεκεμβρίου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξεκάθαρα έγινε κυβέρνηση για δεύτερη φορά για να περάσει δύο νομοσχέδια». Το ένα όπως είπε είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το άλλο η ηλεκτρονική ταυτότητα.

Το παραλήρημα  του Μητροπολίτη Μόρφου


Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η Βουλή η οποία «φέρεται να ψηφίζει κατά πλειοψηφία τα δύο νομοσχέδια», αλλά ούτε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, για την δήλωσή του ότι δεν τον ενοχλεί η συμβίωση των ομοφυλοφίλων. Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο Ιερώνυμος θα μπορούσε να φτιάξει την δήλωση του, αν έλεγε «είμαι γέρος και δεν τα είπα καλά». Αλλά, το άφησε να αιωρείται, όπως ισχυρίστηκε ο Μόρφου Νεόφυτος.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως «ευτυχώς που άφησε τη Μεγαλόνησο στο έλεος του Θεού» λέγοντας ότι «το 1974 η Κύπρος κείται μακράν και έτσι ''δόξα σοι ο Θεός'' περάσαμε 50 χρόνια σκλαβιάς με τους Τούρκους δίπλα μας, γιατί έχουμε τους Αγίους».

Αναφέρθηκε επίσης στο αγαπημένο του θέμα, που είναι ο μεγάλος πόλεμος, τον οποίο ισχυρίζεται πως προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος. Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, πέντε Άγιοι, μας έχουν πει πως πρέπει να γίνει πόλεμος και ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρθηκε και στην ομοφυλοφιλία λέγοντας πως πρόκειται για όρο του πατέρα της ψυχανάλυσης του Φρόιντ ο οποίος «ήταν μέγα Σιωνιστής Εβραίος, όπως ήταν και ο Μαρξ των κομμουνιστών Εβραιογερμανός, όπως και ο Λένιν και ο Κίσσινγκερ που μας έκαψε και μας καβούρδισε». Κατά τον Μητροπολίτη, το ότι ήταν «Σιωνιστές Εβραίοι» κάτι λέει.

Υποστήριξε πως η «παρά φύση συνουσία» εντός του γάμου «κανονίζεται πιο αυστηρά», από το σεξ μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών, γιατί προσβάλλεται και το μυστήριο του γάμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ στην Κρήτη

Το θαύμα της διάσωσης 379 ανθρώπων που βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο αεροπλάνο - Δείτε βίντεο


Τρίτη σύλληψη για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό στον Ασπρόπυργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης