Μεσολόγγι: Ασύλληπτοι οι τέσσερις που έδεσαν και ξυλοκόπησαν 59χρονο

Μεσολόγγι: Ασύλληπτοι οι τέσσερις που έδεσαν και ξυλοκόπησαν 59χρονο

Του πήραν 6.500 ευρώ και κοσμήματα

peripoliko
Αντιμέτωπος με ένα εφιαλτικό σκηνικό βρέθηκε ένας 59χρονος, ο οποίος έπεσε στα χέρια τεσσάρων ένοπλων κακοποιών που είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο σπίτι του στην περιοχή Γουριά του Μεσολογγίου για να τον ληστέψουν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Οι άγνωστοι δράστες έκοψαν το καλώδιο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και όρμησαν μέσα, ακινητοποιώντας με την απειλή όπλου τον ένοικο, που δεν τόλμησε να προβάλει αντίσταση. Αφού έδεσαν και φίμωσαν τον 59χρονο, άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα για να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένες τις οικονομίες και τα τιμαλφή του.

Τελικά, βρήκαν 6.500 ευρώ και αρκετά κοσμήματα, τα οποία άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους τα βιβλιάρια καταθέσεων και το κυνηγητικό όπλο του θύματος. Μετά από αρκετή ώρα, ο 59χρονος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όμως, οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως οι άνδρες του τμήματος Αιτωλικού δεν έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος αγνώστων, με την προανάκριση για την ταυτοποίηση των κακοποιών να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος για τη ροζ σημαία στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης: Αποσύρεται με παρέμβαση Γεραπετρίτη - Αντιδρούν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά

Η θεωρία της Αρβελέρ για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βεργίνα που αμφισβητεί τον Μανόλη Ανδρόνικο

Βίντεο: Ράπερ φώναξε στη σκηνή κοπέλα που του πέταξε παγάκια και διέταξε τον ξυλοδαρμό της - «Ορμήξτε της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης