Καταδικάστηκε στη Σύρο και τον έπιασαν με κοκαΐνη στη Σκιάθο

Καταδικάστηκε στη Σύρο και τον έπιασαν με κοκαΐνη στη Σκιάθο

Δεν άλλαξε τρόπο ζωής αλλά μόνο... νησί

xeiropedes_andras_arthro
Δεν άλλαξε τρόπο ζωής αλλά μόνο... νησί ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα στη Σύρο για διακίνηση ναρκωτικών αλλά παρέμενε ελεύθερος, ενώ αναζητείτο και για κλοπές! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον εντόπισαν στη Σκιάθο, την στιγμή που μετέφερε «φιξάκια» κοκαΐνης, το πρωί της Παρασκευής.

Ο φυγόποινος αλλοδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 14,3 γραμμαρίων για τις οποίες αναζητούσε αγοραστές και κατασχέθηκαν, όπως και 380 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές που διέπραξε στην Ερμούπολη, ενώ εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου για διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, έξι μηνών και 26 ημερών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να προσαχθεί στον ανακριτή και, μετά την απολογία του, να μεταχθεί στη Σύρο για να απολογηθεί και για τις κλοπές. Στη συνέχεια, θα οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόβλημα με τους κινητήρες της Pratt & Whitney που καθηλώνει εκατοντάδες Airbus A320neo

Απόψε ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός στη Βουλή - Το μεσημέρι οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Μπρα-ντε-φερ κυβέρνησης-Σαμαρά για τους λαθρομετανάστες: Δεν νομιμοποιούνται, λένε στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης