Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 60χρονο μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε επί 2 μήνες

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 60χρονο μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε επί 2 μήνες

Η νεαρή ενημέρωσε τη σύζυγό του η οποία ζήτησε την ψυχιατρική του εξέταση και ο άνδρας νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο όταν πήρε εξιτήριο συνέχισε την ίδια συμπεριφορά

dias
Χειροπέδες σε έναν 60χρονο πέρασαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε και της έστελνε μηνύματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ο άντρας για αρκετές εβδομάδες την ακολουθούσε στο σπίτι της και την περιμένει να κατέβει από το διαμέρισμά της. Επιπλέον, έστελνε μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και, μεταξύ άλλων, έγραφε πως την αγαπάει.

Η 22χρονη ενημέρωσε τη σύζυγό του 60χρονου η οποία ζήτησε την ψυχιατρική του εξέταση και ο άνδρας νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο όταν πήρε εξιτήριο συνέχισε την ίδια συμπεριφορά.

Στην κατοχή του κατηγορουμένου, μόλις συνελήφθη από τους αστυνομικους, εντοπίστηκε ένας χαρτοκόπτης. Ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν παρακολουθούσε, ούτε απειλούσε την κοπέλα και ότι είχε μαζί του το αιχμηρό αντικείμενο για εργασίες στην οικία του.

Κλείσιμο
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη παρακολούθηση και για απειλή με επιμονή παρακολούθηση κατ' εξακολούθηση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με την εκδίκαση της υπόθεσης να αναβάλλεται λόγο απουσίας της 22χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: Με ενοχλεί η τεκνοθεσία, όχι η συμβίωση

Ασπασία Ταλιέντε: Η Ελληνοϊταλίδα σχεδιάστρια αναλαμβάνει το κτήμα Πικάσο στους Πεταλιούς

Έριξε και ο αδερφός του 18χρονου φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη – Πυρίτιδα στα χέρια του μάνατζερ τράπερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης