Κακλαμάνης για τον τραυματία αστυνομικό: Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται

Κακλαμάνης για τον τραυματία αστυνομικό: Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει»

nikitas-kaklamanis
Για τον βαρύτατα τραυματισμένο αστυνομικό μετά από την επίθεση χούλιγκαν και τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας από έναν 18χρονο στου Ρέντη μίλησε ο πρώην υπουργός Υγείας και γιατρός στο επάγγελμα, Νικήτας Κακλαμάνης.
 
«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι' αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού» είπε αρχικά στο ΟΝΕ Channel ο κ. Κακλαμάνης.

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει» πρόσθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης συμπληρώνοντας «όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για τη μητέρα του, τον πατέρα του, τη σύζυγό του»



Ο πρώην υπουργός Υγείας σχολίασε, επίσης, πως «σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, η πολιτεία, οι συνάδελφοί του ο κόσμος που παρακολουθεί στην τηλέοραση αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση».

Ειδήσεις σήμερα:

«Έκανα μ... πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη

Taste Atlas: Διέπρεψε η ελληνική κουζίνα - Δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο

37 βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας η απάντηση της Αθήνας στην αδιαλλαξία Ράμα για την υπόθεση Μπελέρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης