Βριλήσσια: «Εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης, θέλω να πάει φυλακή» είπε με τρεμάμενη φωνή η κόρη του κομμωτή

Βριλήσσια: «Εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης, θέλω να πάει φυλακή» είπε με τρεμάμενη φωνή η κόρη του κομμωτή

«Είμαστε στη στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» είπε η 29χρονη κοπέλα

vrilissia-mak
Συντετριμμένη, λυπημένη και γεμάτη αηδία δήλωσε το πρωί της Τρίτης η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή από τα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του αλλά, όπως αποδείχθηκε, στη συνέχεια και στο δωμάτιο της κοπέλας.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων τις κρυφές κάμερες στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν με την αδερφή της ανακάλυψε η μητέρα της όταν έγινε γνωστό το περιστατικό στο κομμωτήριο στα Βριλήσσια.

Με τρεμάμενη φωνή η 29χρονη κοπέλα, η οποία έζησε για 10 χρόνια κάτω από την ίδια σκέπη με τον 49χρονο κομμωτή, είπε ότι «έχω πάθει σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα».

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουμε για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του» πρόσθεσε η 29χρονη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxm7y3m8s45d)


Στην ερώτηση αν πηγαίνει κάπου το μυαλό της για το τι έκανε ο 49χρονος το υλικό που έχει καταγραφεί, η κοπέλα είπε ότι «δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το βάθος, εύχομαι να μην έχει πάει πολύ μακριά».

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις. Φαινόταν ένας κύριος που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» πρόσθεσε για τον 49χρονο κομμωτή.

Η ίδια σημείωσε, επίσης, ότι το διάστημα στο οποίο είχε δουλέψει στο κομμωτήριο «είχα παρατηρήσει ότι πήγαινε συχνά στις τουαλέτες (σ.σ. εκεί βρέθηκαν οι κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 49χρονος στην επιχείρηση)».

Κλείσιμο
Όσο για τη μητέρα της η κοπέλα είπε ότι «είναι συντετριμμένη, είναι χάλια, πώς να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο; Ήταν μια φυσιολογική εικόνα, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας κάτι τέτοιο».

«Εμείς είμαστε στη στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» κατέληξε η κοπέλα για τον 49χρονο πατριό της.

Ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στις μεταβιβάσεις ακινήτων: Σε μία μέρα με ΑΙ από 1η Ιανουαρίου

Φωτογραφία: Τα σκυλιά που σκότωσαν τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη - Τη δάγκωσαν πάνω από 50 φορές

Αυτά είναι τα 1.115 σπίτια της «Little Athens» που πωλούνται στο Ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης