Οι μικρές πράξεις κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Οι μικρές πράξεις κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Το efood και οι efooders συμμετείχαν σε μια σειρά από εθελοντικές δράσεις αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.

HERO1

Sponsored Content

Κάθε μικρή ή μεγάλη πράξη που κάνουμε για το κοινό καλό, είναι μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, ειδικά σε μία εποχή που οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς. Είναι σημαντικής σημασίας όλοι μας με το δικό μας τρόπο να συνεισφέρουμε και να προσπαθούμε να δημιουργούμε μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους. Είναι εξίσου σημαντικό, οι εταιρείες να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, αξιοποιώντας τους πόρους τους και το ανθρώπινο δυναμικό τους ώστε να προσφέρουν στην κοινωνία και το περιβάλλον. 

3c

Για το efood και τους ανθρώπους του, κάθε χρόνο ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος Love Delivered, οι efooders, με γνώμονα το We Care, επιλέγουν κάθε φορά τις εθελοντικές δράσεις στις οποίες θέλουν να συμμετέχουν για έναν ολόκληρο μήνα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο το μήνυμα του εθελοντισμού, αλλά κυρίως, της ουσιαστικής στήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Ομιλίες ευαισθητοποίησης, επισκέψεις σε διαφορετικούς φορείς και κοινωνικές οργανώσεις, συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης περιλαμβάνονταν ανάμεσα στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, μήνα εθελοντισμού της εταιρείας.

Κλείσιμο
2c

Ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Αφιδνών υποδέχτηκε 30 efooders, και τους ενημέρωσε για το σπουδαίο έργο του συλλόγου στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς για την διαφύλαξη των δασών.

1d



2a

Σε παράλληλη δράση, οι efooders συγκέντρωσαν 140 κιλά τροφής και 2 κούτες σε φάρμακα για τα ζώα που προστατεύει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας ενώ σε συνεργασία με τον οργανισμό Boroume, βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας, όπου συνέλεξαν 520 κιλά λαχανικών και φρούτων για να προσφερθούν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

1e

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Praksis, μια ομάδα συμμετείχε σε δράσεις στους δρόμους της Αθήνας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που δεν έχουν στέγη, ενώ ένα άλλο δυναμικό γκρουπ συμμετείχε στον καθαρισμό του ρέματος Χελιδονούς του Κηφισού, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Save your hood», συγκεντρώνοντας 6000 λίτρα σκουπιδιών. Και φυσικά, 50 efooders αφιέρωσαν χρόνο την Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για να προσφέρουν αίμα, ώστε να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος.

2

Το efood παραμένει προσηλωμένο στην ανάπτυξη κοινωνικών πρωτοβουλιών που συνδυάζουν τον εθελοντισμό, για να βρίσκεται, με τις δικές του δυνάμεις, ενεργά στην προώθηση θετικών κοινωνικών σκοπών. Με συνεργασία, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα το efood και οι άνθρωποί του, υλοποιούν βήμα βήμα το όραμά τους για έναν καλύτερο κόσμο.

2d

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης