Σπείρα έκλεψε πάνω από 250 χαλιά από εταιρεία καθαρισμού στη Λάρισα

Σπείρα έκλεψε πάνω από 250 χαλιά από εταιρεία καθαρισμού στη Λάρισα

Συνελήφθη ένας Έλληνας, αναζητείται ο συνεργός του

xalia
Εκατοντάδες πανάκριβα χαλιά πολιτών που τα είχαν παραδώσει για καθάρισμα και φύλαξη σε μια εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν στα χέρια μιας σπείρας επιτήδειων οι οποίοι την διέρρηξαν δυο φορές στο διάστημα των τελευταίων δυο εβδομάδων.

Οι δράστες παραβίασαν στις 23 Νοεμβρίου την κεντρική πόρτα της εταιρείας καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, εισέβαλαν στο εσωτερικό και άρπαξαν 250 χαλιά διαφόρων διαστάσεων. Μάλιστα, τα ξημερώματα της Τρίτης επέστρεψαν στην ίδια εταιρεία, την διέρρηξαν ξανά και έκλεψαν άγνωστο αριθμό χαλιών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για τις δυο κλοπές, ταυτοποιήθηκαν ένας Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα το απόγευμα της Τρίτης και ένας ακόμη συνεργός του που αναζητείται. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 77 χαλιά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην εταιρεία, ενώ κατασχέθηκε ένα φορτηγάκι ιδιοκτησίας του δράστη που ταυτοποιήθηκε, ως μέσο για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Σε βάρος των δυο δραστών και των αγνώστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν όλα τα μέλη της σπείρας και για να βρεθούν τα υπόλοιπα χαλιά που έχουν κλέψει.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Το απαγορευτικό για κοινές εμφανίσεις με τη Νέα Αριστερά και η Κεντρική Επιτροπή που έρχεται

Αρνητικό ρεκόρ για Ελλάδα: Στην 6η θέση παγκοσμίως στη γήρανση του πληθυσμού

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη με την ξαδέρφη τους: «Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης