Αλλάζει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού - Για την προεδρία προορίζεται η Μαίρη Σαρπ

Αλλάζει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού - Για την προεδρία προορίζεται η Μαίρη Σαρπ

Πρόκειται για την πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας - Αύριο Πέμπτη η ακρόασή της από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

epitropi_antagonismou
Αλλάζει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθώς από τον ερχόμενο Ιανουάριο, τη θέση του σημερινού προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, Ιωάννη Λιανού, προορίζεται να αναλάβει η πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αϊρίν-Έβελυν-Μικέλα-Μαίρη Σάρπ.

Η κ. Σαρπ, αύριο 7 Δεκεμβρίου, έχει κληθεί να παραστεί για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ώστε να αναλάβει τα καθήκοντά της από το νέο έτος, οπότε και ολοκληρώνεται η θητεία του κ. Λιανού.

Στο μεταξύ, σήμερα ο κ. Λιανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Τελευταία συνεδρίαση του προεδρείου της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ αυτή την εβδομάδα που εκπροσωπώ την Ελλάδα. Μετακομίζω σε νέα "βοσκοτόπια" καθώς έχω ήδη αποδεχτεί από τον Απρίλιο του 2023 μια θέση επιβολής ανταγωνισμού σε άλλη δικαιοδοσία (ανακοινώσεις για αυτό σύντομα).

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία η συνεργασία με εξαιρετικούς συναδέλφους από άλλα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ για την προώθηση μιας ενεργού επιβολής του νόμου περί ανταγωνισμού και είναι τιμή μου που ήμουν ο πρώτος Έλληνας που έγινε μέλος του Προεδρείου της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ».




Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ: Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά φιλικής οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης