Για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα από τον πρώην σύντροφό της, μίλησε στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.
Ανέφερε αρχικά πως η γυναίκα «κακοποιούνταν συστηματικά και όλοι γνώριζαν» ενώ είπε ακόμη πως δεν είναι δυνατόν το 2023 ο κόσμος να φοβάται να καταγγείλει τέτοια βίαια περιστατικά».
Στη συνέχεια η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. διεμήνυσε πως «δεν πρέπει να φτάνει σε σημείο μια γυναίκα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τόσο πολύ όσο αυτής της γυναίκας και φυσικά η ζωή της. Ενημερώνουμε την ΕΛ.ΑΣ. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου την αδιαφορία των κατοίκων, που δημόσια αναφέρουν πως άκουγαν την γυναίκα να κακοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και κανείς δεν ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Θεωρώ κακή δικαιολογία τον φόβο, καθώς μπορεί κανείς να τηλεφωνήσει στο 100 και ανώνυμα να ενημερώσει για την κακοποίηση μια γυναίκας».
«Πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες ότι πρέπει άμεσα να ενημερώνεται η αστυνομία, η βία είναι κλιμακούμενη και το ΄χουμε παρατηρήσει στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν ξεκινάει με μια ανθρωποκτονία. Φανταστείτε στα 7 χρόνια που αυτή η γυναίκαήταν με αυτόν τον άνθρωπο πως φτάσαμε να απειληθεί η ζωή της και τελικά».
Τέλος η Κωνσταντία Δημογλίδου είπε πως δεν είναι σε γνώση της αστυνομίας πόσο καιρό κακοποιούνταν η συγκεκριμένη γυναίκα. «Δεν υπάρχει άλλη καταγγελία και φτάσαμε σήμερα να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα», κατέληξε.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.