Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εισβολή αγνώστου στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο»

Όπως έγραψε χθες στο Facebook ο διευθυντής του σταθμού, Αδάμ Γιαννίκος, ο άγνωστος, που δήλωσε ακροατής, τον έβρισε και τον απείλησε

Ανακοίνωση για την εισβολή ενός άγνωστου άντρα στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού «105.5 Στο Κόκκινο», χθες Κυριακή, εξέδωσε σήμερα η ΕΣΗΕΑ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απρόκλητη εισβολή στα γραφεία του Ρ/Σ “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, η οποία συνοδεύθηκε από απειλές και υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να εργάζονται χωρίς πίεση είτε από τους ιδιοκτήτες-εργοδότες, είτε από “ακροατές - αναγνώστες”. Μοναδικός οδηγός για τους εργαζόμενους δημοσιογράφους είναι η τήρηση του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως κατήγγειλε μέσω Facebook ο Αδάμ Γιαννίκος, διευθυντής του «105.5 Στο Κόκκινο», την Κυριακή ένας άγνωστος, δηλώνοντας ακροατής, εισέβαλε στον σταθμό μετά την εκπομπή του, τον έβρισε και τον απείλησε.



Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι: «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε, δεχόταν πολύ ''πόλεμο'' στη δουλειά» λένε τα αδέλφια του 44χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αμάξι του

Κάρολος: Ο βασιλιάς της Βρετανίας αγαπά τις γραβάτες με ελληνικά θέματα – Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία Βασιλικού: Την απουσία κόσμου της Αριστεράς και του πνεύματος επικρίνει ο Γιανναράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr