Ενδοσχολική βία: Στο νοσοκομείο μαθητής Γυμνασίου μετά από επίθεση συμμαθητή του στα Χανιά

Ενδοσχολική βία: Στο νοσοκομείο μαθητής Γυμνασίου μετά από επίθεση συμμαθητή του στα Χανιά

Η μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση - Στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί περιστατικά επίθεσης σε βάρος παιδιών από ανήλικο που αντιμετωπίζει προβλήματα

bullying
Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας, στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων, όταν μαθητής της Γ’ τάξης, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, με κάταγμα ρινικού οστού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί περιστατικά επίθεσης σε βάρος των παιδιών από ανήλικο που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρος Χατζησταύρου, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες -έχει δηλαδή εγγράφως ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών- εδώ και ένα μήνα.

Η μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση, ενώ φαίνεται ότι το παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα, θα πάει σε άλλο σχολείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χατζησταύρου

«Συνήθως οι λόγοι των αναρτήσεων μου είναι επαγγελματικοί και προσωπικοί. Η σημερινή ανάρτηση είναι ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου. Θέλουμε ως σύλλογος να ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και δυο μήνες στο σχολείο μας. Κατάσταση που σήμερα, δυστυχώς οδήγησε σε ένα περιστατικό που εδώ και ένα μήνα είχαμε προειδοποιήσει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας ότι θα γίνει. (με έγγραφο μας) Υπάρχουν περιστατικά που …πλέον αδυνατεί να λύσει η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου μας και οι αρμόδιοι…. κωφεύουν . Δώστε λύση ΑΜΕΣΑ . Σήμερα ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο… αύριο ποιος;».

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο συγγραφέα, Βασίλη Βασιλικό - Δείτε φωτογραφίες

Ριψοκίνδυνος Νορβηγός βουτά από τα 40 μέτρα στα παγωμένα νερά με την κοιλιά - Η μόδα της «βουτιάς του θανάτου»

«Κοιμόμαστε πάνω στις καρέκλες, δεν έχουμε ρούχα» - Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου παραμένουν 150 Έλληνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης