Πρόλαβαν το πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι πλημμυροπαθών

Πρόλαβαν το πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι πλημμυροπαθών

Καθημερινό φαινόμενο οι λεηλασίες στα χωριά της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες, παρ' όλο που η Αστυνομία συνεχίζει τις περιπολίες

peripoliko_mera_art
Την τελευταία στιγμή γλίτωσαν τα περιουσιακά στοιχεία μιας πλημμυροπαθούς οικογένειας στην Αγία Κυριακή Τρικάλων, χάρη σε έναν περαστικό ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία όταν είδε μια ομάδα Ρομά να κάνουν επιδρομή στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και να ξηλώνουν τους σωλήνες ύδρευσης και τα κάγκελα της περίφραξης!

Όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες σταμάτησαν το πλιάτσικο που έκαναν το μεσημέρι της Πέμπτης και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφήνοντας πίσω τους όσα επιχείρησαν να αρπάξουν. Δυστυχώς, όμως, οι λεηλασίες στα χωριά της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, παρ' όλο που η Αστυνομία συνεχίζει τις περιπολίες.

Άρπαξε μπρούτζινα είδη αξίας

Στη Μύρινα της Λήμνου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας για τον οποίο προέκυψαν από την έρευνα στοιχεία ότι, το πρωί της Τρίτης, μπήκε κρυφά σε μια αποθήκη στην περιοχή του Μούδρου παραβιάζοντας την είσοδο και άρπαξε παλιά μπρούτζινα αντικείμενα οικιακής χρήσης αξίας 1.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση φθορών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης διέρρηξε ένα κατάστημα στην Κομοτηνή για να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά μία γυναίκα, η οποία άρπαξε έξι φιάλες αλκοολούχων ποτών και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.




Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε στις 7 η ανακωχή μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ - Ξεκίνησαν ξανά οι εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας

Όπλο κατά της αποχής η επιστολική ψήφος - Πώς θα εφαρμοστεί από τις ευρωεκλογές

«Δε με ενδιαφέρει η συγγνώμη, ζητώ την καταδίκη του»: Ξεσπά η μητέρα της Έμμας λίγο πριν την απολογία του 27χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης