Θεσσαλία: Τρεις συλλήψεις για πλιάτσικο σε πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις

Θεσσαλία: Τρεις συλλήψεις για πλιάτσικο σε πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις

Ρομά οι δύο από τους συλληφθέντες - Χειροπέδες και σε έναν Έλληνα

thessalia-plimirismena
Δεν έχουν τέλος τα βάσανα των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία αφού, εκτός από την καταστροφή των σπιτιών τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους επιτήδειους που έχουν επιδοθεί σε πλιάτσικο κλέβοντας ό,τι έχει απομείνει ακέραιο και αξιοποιήσιμο από τις περιουσίες τους.

Στην βιοτεχνία ενός επιχειρηματία σε περιοχή του Βόλου, η οποία είχε υποστεί ολική καταστροφή κατά την διάρκεια της θεομηνίας "Ντάνιελ", εισέβαλε το πρωί της περασμένης Τρίτης ένας Έλληνας "κυνηγός" μετάλλων εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη και άρπαξε τρεις μηχανές, μια κολλητική, μια ραπτική και μια διπλωτική, ένα κομπρεσέρ και διάφορα εργαλεία.

Όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτά, αλλά ξήλωσε ακόμη και τα κουφώματα από τα γραφεία, καθώς και τα καλώδια που περιείχαν χαλκό! Ο δράστης ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα και συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Λεηλασία σε κατεστραμμένο σπίτι

Στο χωριό Φανερωμένη του Δήμου Φαρκαδόνας που ακόμη παραμένει σκεπασμένο από τα νερά, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού διαπίστωσαν το απόγευμα της Πέμπτης ότι μετά την πλημμύρα είχαν εισβάλει άγνωστοι οι οποίοι είχαν αρπάξει τον θερμοσίφωνα και ένα αγροτικό μηχάνημα απλώματος λάστιχων σταγόνας, συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και, μετά από έρευνες της Ασφάλειας, εντοπίστηκαν οι δράστες που είναι δύο 35χρονοι Ρομά, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα

Νέο έκτακτο δελτίο για την τριήμερη κακοκαιρία που έρχεται - Συναγερμός για τη Θεσσαλία

Φρίκη για 22χρονη και 2,5 ετών παιδί στον Βόλο: Ο Αλβανός σύζυγος τους κρατούσε φυλακισμένους για 2 χρόνια

Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη, νίκησε 2-0 τη Γκαρσία και... βλέπει κούπα κόντρα στη Ντολχάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης