Ιωάννινα: Έμπαινε, έτρωγε, έπινε κι έκλεβε σπίτια

Ιωάννινα: Έμπαινε, έτρωγε, έπινε κι έκλεβε σπίτια

Στην πρόθεσή του για καλοπέραση, άφησε πίσω του ίχνη

peripoliko_mera_art
Ζωή χαρισάμενη φαίνεται ότι περνούσε ένας αλλοδαπός ο οποίος εισέβαλλε παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα σε σπίτια οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν σε περιοχές των Ιωαννίνων, άρπαζε ό,τι είχε αξία και σε κάποιες περιπτώσεις το... γλεντούσε τρώγοντας τρόφιμα και πίνοντας τα ποτά που έβρισκε.

Όμως, στην πρόθεσή του για καλοπέραση, άφησε πίσω του ίχνη που εξετάστηκαν από τους ειδικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και εξακριβώθηκε ότι, στο διάστημα μεταξύ του περασμένου Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, διέπραξε έξι κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής από σπίτια σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων με λεία αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται από την Ασφάλεια για την εξιχνίαση και άλλων εισβολών, σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Kακοκαιρία Bettina: Ξεκίνησε η επέλαση - Πυκνή χιονόπτωση σε Κοζάνη και Φλώρινα (βίντεο)

Ανταρκτική: Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου κινείται μετά από 37 χρόνια

Μεσανατολικό: Τρομοκράτες της Χαμάς εκτέλεσαν δύο Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη για «συνεργασία» με το Ισραήλ - Σκληρή εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης