Μυτιλήνη: Ψώνισε σε σούπερ μάρκετ αλλά «ξέχασε» να πληρώσει

Μυτιλήνη: Ψώνισε σε σούπερ μάρκετ αλλά «ξέχασε» να πληρώσει

Οι κάμερες του σούπερ μάρκετ είχαν καταγράψει την δράστιδα να κλέβει 

astynomia
Ότι ήταν... αφηρημένη και ξέχασε να περάσει από το ταμείο επικαλέστηκε μια γυναίκα που πήρε προϊόντα αξίας 90 ευρώ από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη, αλλά έφυγε χωρίς να πληρώσει το μεσημέρι της Τρίτης. Όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς που την εντόπισαν την Τετάρτη.

Οι κάμερες του σούπερ μάρκετ είχαν καταγράψει την δράστιδα να κλέβει διάφορα εμπορεύματα και οι άνδρες της Ασφαλείας την βρήκαν στο σπίτι της, όπου έκαναν έρευνα και βρήκαν τα κλεμμένα προϊόντα. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που της απήγγειλε κατηγορία για διάπραξη κλοπής και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Ρομά έκλεψε ένδυμα από κατάστημα

Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε μια 34χρονη Ρομά σε ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Άρτας, αλλά όταν έφυγε διαπιστώθηκε πως είχε κλέψει ένα ένδυμα, το βράδυ της Τρίτης. Μετά από αναζητήσεις, η δράστιδα συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν το κλεμμένο ρούχο το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Σε βάρος της 34χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Με γρήγορες κινήσεις άρπαξε 120 ευρώ από πορτοφόλι ενός Έλληνα στην Κω ένας 38χρονος αλλοδαπός "ελαφροχέρης", το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο δράστης εντοπίστηκε με τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον δικαιούχο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρές δύο νεαρές γυναίκες σε τροχαίο

Ιρλανδός ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι που έβαλε φωτιά στο Δουβλίνο - Τον αφόπλισε Βραζιλιάνος

«Θερμή υποδοχή» Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία - Όλο το παρασκήνιο μετά τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης