Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών με τέσσερις κλοπές στη Μήλο

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών με τέσσερις κλοπές στη Μήλο

Oι δράστες διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο από το οποίο άρπαξαν τιμαλφή και παραβίασαν μια αποθήκη από την οποία έκλεψαν εργαλεία

milos_ekso
Τέσσερις κλοπές που είχαν αναστατώσει τη Μήλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, εξιχνιάστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκαν οι δύο αλλοδαποί δράστες, ενώ συνελήφθη και μία ομοεθνής τους έξω από την κατοικία της οποίας είχαν... θάψει τα κλοπιμαία.

Όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δύο δράστες που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσαν φθορές. Στη συνέχεια, διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο από το οποίο άρπαξαν τιμαλφή και παραβίασαν μια αποθήκη από την οποία έκλεψαν εργαλεία και άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το οποίο πήραν διάφορα αντικείμενα.

milos_2



Μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων και εργαλείων βρέθηκαν θαμμένα σε ένα αγροτεμάχιο δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής που συνελήφθη και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Μετά από αναζητήσεις σε όλο το νησί, εντοπίστηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και συνελήφθησαν οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί για παρόμοιες υποθέσεις κλοπών.

Κλείσιμο
milos_1


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού και φθορές ξένης ιδιοκτησίας και σε βάρος της γυναίκας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. Και οι τρεις κατηγορούνται και για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα κι έτσι κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στην πατρίδα τους.





Ειδήσεις σήμερα:

«Θλιβερός μισογύνης»: Σάλος με το αστείο για την ενδοοικογενειακή βία που έκανε ο κωμικός Matt Rife στο Netflix

Το προφίλ του «δράκου» των Εξαρχείων: Η φυλακή για απόπειρα βιασμού, οι επιθέσεις και η σύλληψη στην Κάνιγγος

Η ανάλυση της συμφωνίας για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς - Τι δίνει και τι παίρνει το Ισραήλ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης