Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο φύλακα των ΚΤΕΛ Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο φύλακα των ΚΤΕΛ Μακεδονίας

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δράστη για σωματική βλάβη και εξύβριση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή

peripoliko_nyxta_mk
Θύμα επίθεσης έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ένας εργαζόμενος στη φύλαξη των ΚΤΕΛ Μακεδονίας από έναν 32χρονο άστεγο που τον εξύβρισε και στη συνέχεια τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τη κατάθεση του θύματος, όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν ζήτησε ευγενικά από τον άντρα που βρίσκονταν στους χώρους των ΚΤΕΛ να αποχωρήσει. Τότε, εκείνος, ξεκίνησε να τον βρίζει αισχρά και να τον απειλεί με τον φύλακα να ειδοποιεί την αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο του ΚΤΕΛ προχώρησαν σε συστάσεις και ο 32χρονος απομακρύνθηκε, όμως όταν αποχώρησε το περιπολικό επέστρεψε και χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον εργαζόμενο, τραυματίζοντας τον στο άνω χείλος.

Πολίτες που άκουσαν τις φωνές και είδαν το περιστατικό ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ο άντρας συνελήφθη. Σύμφωνα με τον ίδιο ζει σε συνθήκες αστεγίας στην περιοχή της Καμάρας και «συχνάζει» στην περιοχή του ΚΤΕΛ Μακεδονίας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη και εξύβριση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: Η αποκαλυπτική κατάθεση φίλης της 16χρονης που είναι σε κώμα - Εκτός από σίσα της είχαν δώσει και φάρμακο κατά της επιληψίας

Hurryiet: Ο Ερντογάν πρότεινε στον Σολτς μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να πάρει σαν αντάλλαγμα Eurofighter

Eurostat: Τέσσερις στους πέντε Έλληνες με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο θεωρούν τον εαυτό τους φτωχό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης