Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε φαρμακοποιός στα Χανιά με αποτέλεσμα να δει να «κάνουν φτερά» από τον λογαριασμό του χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ο 66χρονος φαρμακοποιός, η απάτη ξεκίνησε όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως είναι λογιστής του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο 66χρονος άκουσε τον άνδρα να του λέει ότι πρέπει να καταθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τις δαπάνες για τα φάρμακα. Ο δράστης κατάφερε, τελικά, να πείσει τον φαρμακοποιό, ο οποίος του μετέφερε μέσω e-banking το ποσό των 4.120 ευρώ.
Μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη ο 66χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μέσω του λογαριασμού που μεταφέρθηκαν τα χρήματα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν ένα 19χρονο ημεδαπό νεαρό στα Γιάννενα, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.