Ανθρωπιστική βοήθεια για τους άμαχους της Λωρίδας της Γάζας στέλνει σήμερα, Δευτέρα, η Ελλάδα με ειδική πτήση αεροπλάνου C-130 που θα απογειωθεί στις 9:30 το πρωί.
Η ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό που συγκεντρώθηκε με μέριμνα των Υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας και με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.
Παράλληλα με τις προσπάθειες της Αθήνας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, σε πλήρη εξέλιξη είναι επίσης και η πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός θαλάσσιου ανθρωπιστικού διαδρόμου στη προς τη Γάζα από την Κύπρο, την ελλάδα και σε συνεργασία με τη Γαλλία.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία