Απατεώνας που παρίστανε τον τεχνικό της ΔΕΗ άρπαξε 50.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες και χρυσαφικά

Απατεώνας που παρίστανε τον τεχνικό της ΔΕΗ άρπαξε 50.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες και χρυσαφικά

Ο «μαϊμού» τεχνικός επισκέφθηκε 80χρονη λέγοντάς της ότι ο μετρητής κατανάλωσης ρεύματος έχει διαρροή – Αφού την τρομοκράτησε ότι υπάρχει κίνδυνος για έκρηξη, την έβαλε να μαζέψει τα πολύτιμα που έχει στο κρεβάτι της – Στη συνέχεια κατάφερε να τα αρπάξει

peripoliko
Ούτε ο ίδιος ο απατεώνας που προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ σε μια 80χρονη γυναίκα στη Λάρισα δεν φανταζόταν ότι θα κατάφερνε να βάλει στο χέρι μια περιουσία, η οποία περιλάμβανε μετρητά ύψους 50.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες, καθώς και χρυσαφικά πολύ μεγάλης αξίας.

Ο «μαϊμού» τεχνικός επισκέφθηκε την ανυποψίαστη γυναίκα το απόγευμα της Παρασκευής με την πρόφαση ότι ο μετρητής της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έχει διαρροή και χρεώνει περισσότερο από το κανονικό και την τρομοκράτησε λέγοντάς της ότι υπήρχε κίνδυνος να γίνει έκρηξη και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Έτσι, έπεισε την ηλικιωμένη να βάλει ό,τι πολύτιμο είχε στο κρεβάτι της και να τα σκεπάσει με μια κουβέρτα για να μην καταστραφούν.

Όταν η 80χρονη το έκανε, της ζήτησε να θέσει σε λειτουργία την ηλεκτρική κουζίνα, δήθεν για να διαπιστώσει αν λειτουργούν οι εστίες και, μόλις εκείνη μπήκε στην κουζίνα, άρπαξε τον «θησαυρό» και έγινε καπνός. Η 80χρονη κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Λάρισας που ερευνά για να εντοπίσει τον δράστη.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για το βρέφος που παρασύρθηκε από μηχανή στον Βόλο - «Ο οδηγός έτρεχε να προλάβει το φανάρι»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης