«Καταδρομική» επίθεση με βόμβες μολότοφεναντίον στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, έξω από τούρκικο προξενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22.00, περίπου 20 κουκουλοφόροι που κινήθηκαν από την οδό Αποστόλου Παύλου και Κασσάνδρου, εκτόξευσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς οι οποίοι τους απωθησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.
Τα άτομα στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Από την επίθεση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.