Στη σύλληψη μίας 41χρονης υπαλλήλου που εργαζόταν ως γραμματέας σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στη Λάρισα προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., καθώς, όπως αποδείχθηκε, η γυναίκα είχε υπεξαιρέσει τα χρήματα από τα δίδακτρα των μαθητών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 41χρονη αφαιρούσε χρήματα από τον Αύγουστο του 2022, καταφέρνοντας να αποσπάσει συνολικά περισσότερα από 30.000 ευρώ.
Σε έρευνα που έγινε στο γραφείο της βρέθηκε το ποσό των 690 ευρώ, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, ενώ μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος της, η γυναίκα ομολόγησε τις πράξεις της και αποζημίωσε τους παθόντες καταβάλλοντάς 30.000 ευρώ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.