Άργος: Συνελήφθη σπείρα που θα διακινούσε δυο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Άργος: Συνελήφθη σπείρα που θα διακινούσε δυο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών

narkotika_argos
Τέλος στις παράνομες «δουλειές» ενός ζευγαριού Ελλήνων και ενός συνεργού τους που διακινούσαν τους τελευταίους δύο μήνες σημαντικές ποσότητες χασίς, «φούντας» και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του Άργους έβαλε η έρευνα της Ασφάλειας Άργους– Μυκηνών, η οποία ολοκληρώθηκε με επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και έκαναν έρευνα με σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι της 23χρονης και του 27χρονου, όπου το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 983 γραμμαρίων, κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 110 γραμμαρίων και κοκαΐνης βάρους 112 γραμμαρίων. Στο χώρο κατασχέθηκαν, ακόμη, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης κάνναβης, δέκα αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και 3.170 ευρώ από την διακίνηση ναρκωτικών.

Εκτός από το ζευγάρι, που χρησιμοποιούσε συνθηματικές λέξεις στις επικοινωνίες μεταξύ τους και με τους «πελάτες» μέσω επτά κινητών που κατασχέθηκαν, συνελήφθησαν στο ίδιο σπίτι ο 19χρονος συνεργός τους στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 1.085 ευρώ από τις πωλήσεις, καθώς και ένας συνομήλικός του που τον είχε επισκεφθεί για να αγοράσει ναρκωτικά.

Ο δεύτερος 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος των τριών μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.




Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τη φονική επίθεση της Χεζμπολάχ το Ισραήλ αποκλείει τα σύνορα με τον Λίβανο

Στο 10,7% η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μειωμένη κατά 3 μονάδες σε σχέση με τον α' γύρο

Μαρτυρία από το Ισραήλ - «Δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ τα παιδιά μου» - Νοσοκόμα μιλά για τον εφιάλτη του πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης