Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τις κινήσεις του δράστη ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης διέρρηξε δύο ψητοπωλεία στον Πύργο.
Το ρολόι δείχνει 2:34 τα ξημερώματα. Ο δράστης -γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις- όπως φαίνεται και στο βίντεο που του patrisnews, πηγαίνει στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Πατρών και βάζει μπρος το σχέδιό του.
Kαταφέρνει και σπάει την πόρτα της επιχείρησης, μπαίνει στο εσωτερικό και αρπάζει το ποσό των 100 ευρώ περίπου που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή και φεύγει πηγαίνοντας στον επόμενο στόχο του, που ήταν επίσης ψητοπωλείo, λίγα μόλις μέτρα μακριά.
Δείτε το βίντεο:
Στην κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ίδιος πηγαίνει στην επιχείρηση, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και η προσπάθειά του να διαρρήξει την είσοδο του μαγαζιού.
Οι Αρχές, μετά από πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.