Φλώρινα: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα και έκρυβε στο κτήμα του την κάνναβη

Φλώρινα: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα και έκρυβε στο κτήμα του την κάνναβη

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν ο 61χρονος σκόπευε να διακινήσει τις ποσότητες κάνναβης που είχε τρυγήσει από τα δενδρύλλια

Xasisia
Με επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Φλώρινας και του τμήματος Αμυνταίου, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης σε περιοχή της Φλώρινας ένας 61χρονος Έλληνας ο οποίος επιδιδόταν στην καλλιέργεια κάνναβης.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα σε ένα αγρόκτημα ιδιοκτησίας του σε άλλη περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 600 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν ο 61χρονος σκόπευε να διακινήσει τις ποσότητες κάνναβης που είχε τρυγήσει από τα δενδρύλλια. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης
Στοχευμένο έλεγχο έκαναν σε έναν Έλληνα στη Λέρο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά και βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης βάρους 45,7 γραμμαρίων. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Ειδήσεις σήμερα:

Έτοιμο το Ισραήλ για πόλεμο σε Βορρά και Νότο - Φόβοι για «Ανατολικό Μέτωπο» με τζιχαντιστές στη Συρία ή το Ιράν


Κίσινγκερ: Επίθεση στο διεθνές σύστημα από Ρωσία και Χαμάς - Δεν αποκλείει κλιμάκωση


«Ήπια κόντρα» στο ντιμπέιτ Μπακογιάννη-Δούκα για Μεγάλο Περίπατο, κάμερες στους δρόμους και κυκλοφοριακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης