Κορωνοϊός: Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου η ενημέρωση για τα νέα εμβόλια - Θα δοθούν οδηγίες και για το αντιγριπικό εμβόλιο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ομάδες στις οποίες θα προταθεί να εμβολιαστούν είναι οι ίδιες με πέρυσι
Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση για τον εμβολιασμό του πληθυσμούκατά της Covid-19 για την περίοδο 2023-2024 με το Μονοδύναμο Επικαιροποιημένο Εμβόλιο XBB.1.5.
Στη συνέντευξη τύπου, θα παρουσιαστούν οι αναλυτικές οδηγίες για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά της covid-19 με το επικαιροποιημένο μονοδύναμο εμβόλιο και θα δοθούν επιπλέον πληροφορίες για τον αντιγριπικό εμβολιασμό, από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα Μαρία Θεοδωρίδου και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Το Υπουργείο Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών είναι στην τελική ευθεία πριν συστήσουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου να πραγματοποιήσουν μία αναμνηστική δόση, με σκοπό την ενίσχυση της προστασίας για τους επόμενους μήνες που εκτιμάται ότι η μετάδοση θα αυξηθεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ομάδες στις οποίες θα προταθεί να εμβολιαστούν είναι οι ίδιες με πέρυσι, όταν κυκλοφόρησαν τα επικαιροποιημένα εμβόλια που στόχευαν ειδικά στα στελέχη της παραλλαγής Όμικρον. Ειδήσεις σήμερα:
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.