Δικαστική Αστυνομία: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πολιτικό προσωπικό
Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν ευκαιρία πρόσληψης
Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μόνιμες θέσεις πολιτικού προσωπικού στη Δικαστική Αστυνομία μέσω ΑΣΕΠ θα έχουν άμεσα οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ανοίγουν οι αιτήσεις στο asep.gr για μόνιμες προσλήψειςμέσω του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2023.
Η προκήρυξη 2ΓΒ/2023, αφορά τους επιτυχόντες Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (ΑΣΕΠ 2Γ/2022).
Υπενθυμίζεται ότι για τη Δικαστική Αστυνομία έχουν συσταθεί συνολικά 800 θέσεις ένστολου και πολιτικού προσωπικού. Για το ένστολο προσωπικό, έχει ήδη δημοσιευθεί προκήρυξη για 500 θέσεις (από 630 που προέβλεπε το νομοσχέδιο) δικαστικών αστυνομικών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα διατεθούν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».