Νέο ΛΟΤΤΟ: Από σήμερα οι παίκτες διεκδικούν 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια σε κάθε κλήρωση

Νέο ΛΟΤΤΟ: Από σήμερα οι παίκτες διεκδικούν 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια σε κάθε κλήρωση

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου η πρώτη κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού του ΟΠΑΠ

LOTTO_2
Η λέξη αλλαγή για κάποιους σημαίνει εξέλιξη. Κάποιοι άλλοι, που δεν θέλουν να μεταβάλουν τις συνήθειες τους, βγάζουν «σπυριά» στο άκουσμα της λέξης. Ωστόσο, την αλλαγή που φέρνει το νέο ΛΟΤΤΟ είναι σίγουρο πως θα την δουν όλοι με… άλλο μάτι.

Και αυτό γιατί το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει πλέον την ευκαιρία, σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, να λαμβάνουν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα, για 10 ολόκληρα χρόνια!

Το ΛΟΤΤΟ αλλάζει μορφή και γίνεται το παιχνίδι της δεκαετίας. Δύο από τους παραδοσιακούς πράκτορες ΟΠΑΠ, που έχουν ζήσει το παιχνίδι τα τελευταία 33 χρόνια, μιλούν για το νέο τρόπο διεξαγωγής του.
2_2
Νίκος Νικολαΐδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα
Κλείσιμο
«Από σήμερα όλα τα δελτία ΛΟΤΤΟ συμμετέχουν στην πρώτη κλήρωση του νέου παιχνιδιού, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Όσοι έρχονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουν ΛΟΤΤΟ από δω και στο εξής μπορούν να κερδίσουν μια φορά και να πληρώνονται μια δεκαετία», τονίζει ο Νίκος Νικολαΐδης, ιδιοκτήτης του ιστορικού καταστήματος ΟΠΑΠ «Ελπίς» στο κέντρο της Αθήνας.
3_2
«Στο νέο ΛΟΤΤΟ, όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς θα κερδίζουν σε κάθε κλήρωση έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια. Επίσης, κέρδη κάθε μήνα θα εισπράττουν και όσοι κάνουν 5 σωστές προβλέψεις, καθώς θα κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Η συμμετοχή του κοινού είναι ήδη πολύ μεγάλη. Ο κόσμος πραγματικά ανυπομονεί για την κλήρωση του Σαββάτου», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Κέρδη και στις μικρότερες κατηγορίες
4_2
Όσον αφορά τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες, ο κ. Νικολαΐδης εξηγεί: «Στο νέο ΛΟΤΤΟ, όσοι προβλέπουν σωστά 4 αριθμούς θα κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστές προβλέψεις θα κερδίζουν 2 ευρώ. Επίσης, για πρώτη φορά, κέρδη θα εισπράττουν και οι νικητές της τελευταίας κατηγορίας, όπου με 2 αριθμούς θα κερδίζουν 1 ευρώ».

«Κορυφαίο παιχνίδι στα καταστήματα ΟΠΑΠ»
5_2
Γιάννης Κολοκυθάς, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα
Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Κολοκυθάς, από τους παλαιότερους πράκτορες ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, σχολιάζει: «Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας το 1990, ενώ στη σημερινή του μορφή καθιερώθηκε το 2009. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, ήρθε η ώρα για μια ριζική αλλαγή. Πιστεύω πως χάρη στο νέο τρόπο κατανομής κερδών, το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ θα γίνει το κορυφαίο παιχνίδι στα καταστήματα ΟΠΑΠ».

Οι επιλογές για τη συμπλήρωση δελτίου
image006
Σχετικά με το δελτίο του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ, ο κ. Κολοκυθάς υπογραμμίζει: «Η διαδικασία για την συμπλήρωση του δελτίου στο νέο ΛΟΤΤΟ δεν αλλάζει. Οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, ενώ στην διάθεσή τους παραμένει και η τυχαία επιλογή αριθμών. Επίσης, με το ίδιο δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ».

Οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων
6_2
Νικητές ΛΟΤΤΟ στο πρακτορείο του Γιάννη Κολοκυθά, καθώς και ενημερωτικό φυλλάδιο του παιχνιδιού επί εποχής δραχμών.
Οι κληρώσεις του νέο ΛΟΤΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης