Πτωχός: Ο Τατούλης είναι ο επίσημος εκφραστής του «πολακισμού» στην Πελοπόννησο

Πτωχός: Ο Τατούλης είναι ο επίσημος εκφραστής του «πολακισμού» στην Πελοπόννησο

«Ουδέποτε υπήρξα με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο, συνεταίρος με τον κύριο που αναφέρεται στο δημοσίευμα, τον οποίον δεν γνωρίζω καν», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφεριάρχης

PTOXOS-DIMITRIS-990x616
«Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για να προσφέρω στον τόπο μου, ήξερα καλά ότι θα αντιμετώπιζα και βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όπως είχα αποφασίσει, δεν απάντησα και δεν ανταπέδωσα, γιατί δεν είναι αυτή η πολιτική στην οποία πιστεύω», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Πτωχός.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου προσθέτει: «Ομολογώ όμως πως ήταν απλώς αδιανόητο για εμένα, ότι θα κινηθεί συντονισμένα και χυδαία εναντίον μου ένα τρίγωνο Πολάκη-"Μακελειού"-Τατούλη.

Και εξηγούμαι: Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που άκουγα ότι διαδίδει για εμένα ανθυποψήφιός μου… Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που μου έθεσαν από την "Αυγή", τους έδωσα -αποκλειστικά- ξεκάθαρες απαντήσεις και μου ανταπάντησαν, προς τιμήν τους, ότι τελικά δεν θα δημοσιεύσουν τίποτα… Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη, μαζί με νέες χυδαιολογίες, είδα χτες τελικά να δημοσιεύονται στο "Μακελειό" και στη συνέχεια κάποια από αυτά να τα αναπαράγει και ο κ. Πολάκης.

Περιέργως μάλιστα, στο δημοσίευμα του "Μακελειού", περιλαμβάνονταν και αποσπάσματα της απάντησης που εμπιστευτικά και αποκλειστικά είχα στείλει στην "Αυγή"!

Και τελικά, τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη αναπαράγει και με καλεί δημοσίως να απαντήσω ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως "ανεξάρτητος" κ. Τατούλης.

Με ξεκάθαρα λόγια λοιπόν: Ουδέποτε υπήρξα με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο, συνεταίρος με τον κύριο που αναφέρεται στο δημοσίευμα, τον οποίον δεν γνωρίζω καν. Επιπλέον: όλα όσα αναγράφονται σχετικά με την εταιρεία στην οποία συμμετείχα είναι ανυπόστατα, μιλάμε για εταιρεία με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, μία από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες οικονομίες του κόσμου.

Αυτονόητο είναι ότι έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του εντύπου».

Και υπογραμμίζει: «Το βέβαιο είναι ότι οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Τατούλης δυστυχώς επέλεξε να είναι ο επίσημος εκφραστής του Πολακισμού και του "Μακελειού" στην Πελοπόννησο.

Αυτά από εμένα για το θέμα. Δεν σκοπεύω να επανέλθω, πέραν φυσικά της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη. Έχουμε πολύ πιο σημαντικά να πούμε και να κάνουμε για το αύριο της Πελοποννήσου, που ενδιαφέρουν πραγματικά τους πολίτες!».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ασπίδα» για το Πολεμικό Ναυτικό η φρεγάτα «Κίμων» - Καθελκύστηκε στη Γαλλία η πρώτη ελληνική Belharra

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε αριθμούς: Πόσες γυναίκες διεκδικούν τη δημαρχία... πόσοι υποψήφιοι «αγγίζουν» τα 100!

Σεισμός 6,6 βαθμών ανοικτά της Ιαπωνίας - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης