Το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα άνοιξε στον Ρέντη

Το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα άνοιξε στον Ρέντη

Στο Public Outlet βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία με έως 70% έκπτωση σε οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις, είδη τεχνολογίας & ψυχαγωγίας.

Outlet_new

Sponsored content

To νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα Public Outlet, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη είναι γεγονός. Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στις 29 Σεπτεμβρίου στον 1ο όροφο του καταστήματος «Public + home», και διαθέτει μεγάλη ποικιλία και εκπτώσεις έως 70% σε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Outlet2
Κλείσιμο
Η έκθεση του Public Outlet, ξεπερνά τα 1.000 τ.μ. σε επιφάνεια προσφέρει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων: υπολογιστές, smartphones, wearables, είδη εικόνας και ήχου, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και πολλές ακόμη προτάσεις από επώνυμες μάρκες της αγοράς, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα που προσφέρει το νέο Outlet κατάστημα, είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτα και φέρουν εγγύηση, ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται άμεσα και να έχουν όλα τα προνόμια.
Outlet1
Επιπλέον, οι επισκέπτες του Public Outlet, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής και απεγκατάστασης της παλιάς, καθώς και δωρεάν ανακύκλωση. Ταυτόχρονα, επωφελούνται και από τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής, όπως συμβαίνει σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public και στο Public.gr, για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους ακόμη πιο εύκολα. Η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna και FlexPay επιτρέπουν μέγιστη ευελιξία αγορών, καθώς οι καταναλωτές επιλέγουν το πλάνο πληρωμής που τους εξυπηρετεί περισσότερο.
Outlet3
Το νέο εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και προσκαλεί τους καταναλωτές να το επισκεφτούν για να ανακαλύψουν τα πιο δυνατά deals και να ζήσουν την Public εμπειρία αγορών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης