Ιερόσυλος που διέρρηξε τέσσερις ναούς καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη

Ιερόσυλος που διέρρηξε τέσσερις ναούς καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη

Οι αστυνομικοί ξήλωσαν το εργαστήριο που αποτελείτο από οκτώ λαμπτήρες

astynomia
Τα "μαύρα" έσοδα από την διακίνηση της υδροπονικής κάνναβης από τη μεγάλη φυτεία που καλλιεργούσε στο εργαστήριο το οποίο είχε στήσει μέσα στην κατοικία του στο Βαθύ της Σάμου δεν ήταν αρκετά για έναν Έλληνα, ο οποίος τα συμπλήρωνε με όσα έκλεβε από τις τις εκκλησίες του νησιού μαζί με ό,τι άλλο έβρισκε!

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, ο κακοποιός με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίου και τέσσερα τσιγαριλίκια. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε πλήρης εξοπλισμός για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης. Εκεί βρέθηκε ένα φυτώριο με 40 νεαρά χασισόδεντρα που καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικά ποτηράκια, ενώ άλλα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες.

Οι αστυνομικοί ξήλωσαν το εργαστήριο που αποτελείτο από οκτώ λαμπτήρες, δυο σκίαστρα με αντίστοιχους λαμπτήρες, πάνελ φωτισμού, τέσσερις ανεμιστήρες, θερμόμετρο, δυο μετασχηματιστές, τέσσερα πολύπριζα, μπαλαντέζα, ενώ ο χώρος ήταν καλυμμένος με έξι υαλοβάμβακες και ταπετσαρία. Ακόμη, κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,16 γραμμαρίων, 3,12 γραμμάρια κάνναβης αναμειγμένης με καπνό, κλώνους κάνναβης, σπόρους κάνναβης, ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, λευκή σκόνη βάρους 34,2 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, έναν πλαστικό τρίφτη και δυο ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο χασισοκαλλιεργητής ήταν και ιερόσυλος, καθώς τον τελευταίο ενάμισι μήνα είχε διαρρήξει τέσσερις εκκλησίες στη Σάμο και είχε κλέψει πάνω από 300 ευρώ, μια τηλεόραση, φιάλες με αλκοολούχα ποτά και είδη άμεσης κατανάλωσης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Αλλοδαπός συνελήφθη με κάνναβη

Κλείσιμο
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 21χρονο από το Πακιστάν, όταν του έκαναν έλεγχο στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Κυριακής, κατά την διάρκεια του οποίου βρήηκαν στην κατοχή του συνολικά 46,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν του έδιναν άσυλο και πήγε να ανατινάξει νοσοκομείο - Βίντεο από την έκρηξη που συγκλόνισε το Λίβερπουλ

Βίντεο: Ο Κασσελάκης λέει στις κάμερες να μην τον ακολουθήσουν και μπαίνει με δικό του συνεργείο σε σπίτι πλημμυροπαθή

Η τροπική καταιγίδα Φιλίπ σαρώνει τη Γουαδελούπη

Περιφερειακές
 & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης