Χανιά: Περίμενε στο λιμάνι τη μοτοσικλέτα που αγόρασε μέσω Facebook, αλλά δεν έφτασε ποτέ

Χανιά: Περίμενε στο λιμάνι τη μοτοσικλέτα που αγόρασε μέσω Facebook, αλλά δεν έφτασε ποτέ

Ο «πωλητής» υποτίθεται ότι θα την έστελνε στο νησί με το πλοίο

chania_por
Άλλο ένα κρούσμα απατηλής αγγελίας, από αυτές που βρίθουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στα Χανιά, μετά την καταγγελία που υπέβαλε ένας 19χρονος που πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για την αγορά μιας μοτοσικλέτας, αλλά δεν την παρέλαβε ποτέ.

Ο νεαρός επίδοξος αγοραστής είδε την αγγελία στο facebook για την πώληση της μηχανής και αποφάσισε να αγοράσει. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή, με τον οποίο συμφώνησε να πληρώσει 1.800 ευρώ για να αποκτήσει τη μοτοσικλέτα. Ο 19χρονος κατέβαλε τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό του "πωλητή" με δύο καταθέσεις στις 24 Σεπτεμβρίου.

Εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι θα έστελνε τη μηχανή με το πλοίο της γραμμής και ο νεαρός στήθηκε στο λιμάνι της Σούδας για να την παραλάβει. Όμως, η μοτοσικλέτα δεν είχε φορτωθεί και, όταν επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της, εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να την βάλει στο πλοίο και ότι θα το έκανε την επομένη. Όμως, μάταια περίμενε και την επόμενη ημέρα ο νεαρός, ενώ στις προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τον "πωλητή", βρήκε κλειστό το κινητό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

«Καμπανάκι» Καρύδη: Να γίνουν έλεγχοι και στα άλλα έργα Καλατράβα - Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης