Ο Κασσελάκης αποκάλυψε σε… ζαχαροπλάστρια πότε έχει γενέθλια η Φάρλι – Δείτε βίντεο

Ο Κασσελάκης αποκάλυψε σε… ζαχαροπλάστρια πότε έχει γενέθλια η Φάρλι – Δείτε βίντεο

Πάνω στο «κρας» της φίλης της, που δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κασσελάκη, έπεσε μία κοπέλα στις Σπέτσες, που δεν έχασε την ευκαιρία να του μιλήσει και να τον τραβήξει βίντεο

kasselakis_farley
Τι συμβαίνει όταν κάποια πετυχαίνει το κρας της φίλης της τυχαία; Εξαρτάται, ανάλογα με την περίσταση. Ενίοτε τον τραβά και φωτογραφίες. Όμως όταν το κρας μάλιστα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, που κατά δήλωσή του, επιδιώκει να είναι σε επαφή με τους πολίτες, φροντίζει να βγάλει κοινό βίντεο, ειδικά για χάρη της.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στις Σπέτσες, όταν μία κοπέλα πέτυχε τον Στέφανο Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ, χθες, οπότε και το ζευγάρι έκανε προπόνηση για να τρέξει στον σημερινό αγώνα των 5 χλμ. του Spetses Mini Marathon.

Η Αλεξάνδρα (το όνομα της φίλης) δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει ένα βίντεο, με τίτλο «όταν βρίσκεις το κρας της φίλης σου τυχαία», για τη φίλη της τη Γιώτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη Γιώτα, λέγοντας «Γιώτα, μην φανατίζεσαι να απαιτείς πράξεις», χωρίς να είναι σαφές, αν υπάρχει κόμμα ανάμεσα στο «μην φανατίζεσαι» και στο «να απαιτείς πράξεις» ή όχι. 

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα όμως, η (πολύ καλή φίλη) Αλεξάνδρα αποφάσισε να μπει σε πιο προσωπικά ζητήματα και να ανοίξει παρτίδες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι η Γιώτα είναι ζαχαροπλάστρια και θέλει να του φτιάξει τούρτα, είτε για τον ίδιο, είτε για τον Τάιλερ, είτε για τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

«Η Φάρλι έχει γενέθλια την 1η Δεκεμβρίου», απάντησε ο κ. Κασσελακης, ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο πλάνο για να συμπληρώσει: «γίνεται 4 ετών».

@alek_pa.p

@Giota Georgiadou τι άλλο θα κάνω για εσένα 😄 #kasselakis #viralvideo

♬ πρωτότυπος ήχος - Alexandra Papagiannakou




Ειδήσεις σήμερα:

74χρονος πυροβόλησε δύο άτομα σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα - Ένας νεκρός, συνελήφθη ο δράστης

Στο Spetses Mini Marathon έτρεξαν Κασσελάκης και Τάιλερ – Δείτε βίντεο

Τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, κοντά στο Κοινοβούλιο - Τέσσερις νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης