Σακιά με άμμο και κόλλα πολυουρεθάνης έχουν τοποθετήσει στις βιτρίνες και τις εισόδους των καταστημάτων τους μαγαζάτορες στο κέντρο της Καρδίτσας, οι οποίοι προετοιμάζονται για την επέλαση της κακοκαιρίας Elias.
Με την ανησυχία να είναι μεγάλη στην πόλη της Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή, κάτοικοι και επιχειρηματίες προσπαθούν με ό,τι μέσα διαθέτουν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τυχόν νέα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ με τα εμπορικά καταστήματα να είναι κλειστά σήμερα, λιγοστοί είναι οι πολίτες που κυκλοφορούν ακόμα και στον κεντρικό πεζόδρομο.
Περίπου στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η δυνατή βροχόπτωση στο κέντρο της πόλης και σε μόλις λίγα λεπτά αργότερα το κέντρο της Καρδίτσας έμεινε χωρίς ρεύμα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.