Νίκος Φίλης: Όταν μια μαύρη γάτα στο στούντιο του ΣΚΑΪ διέκοψε την ανάλυση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Φίλης: Όταν μια μαύρη γάτα στο στούντιο του ΣΚΑΪ διέκοψε την ανάλυση για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κύριε Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ» του είπαν οι δημοσιογράφοι - «Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες και οι μαύρες και οι άσπρες είναι καλές» απάντησε ο Νίκος Φίλης

gata-skai
Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η ανάλυση του Νίκου Φίλη για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με χαρακτηρισμούς και δημοσιεύματα, καθώς μια μαύρη γάτα μπήκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ ενώ ο βουλευτής του κόμματος ξεκινούσε την ανάλυσή του.

«Έχουμε έναν επισκέπτη μια μαύρη γάτα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα μελλούμενα στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Άκης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει «κ. Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες οι άσπρες και μαύρες είναι καλές» είπε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης ενώ στο σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου «γιατί σε μένα; στον Φίλη πήγαινε», ο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «βλέπετε, τα ζωά έχουν ένα ένστικτο».

«Κάτι ξέρει η μαύρη γάτα, δεν πήγε σε μένα και στον Φίλη» συνέχισε την «καζούρα» προς στον συμπαρουσιαστή του ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άκη Παυλόπουλο να αναρωτιέται «έχω άσπρο σκύλο. Ήρθε μαύρη γάτα σε μένα δεν είναι κανονικό» και τον Νίκο Φίλη να κλείνει την τετράποδη παρέμβαση με το σχόλιο «έχω δύο γάτες και έναν σκύλο αλλά εσάς βλέπω ότι επέλεξε».

Δείτε το βίντεο:

Γάτα «εισβάλει» στο στούντιο του Σκάι


Ειδήσεις σήμερα

«Σέβομαι και τιμώ την Αχτσιόγλου, την πιστεύω για το SMS» λέει ο Κασσελάκης αλλά δεν καταδικάζει

Πρόβατα στη Μαγνησία έφαγαν… 100 κιλά χασίς και «έκαναν κεφάλι»

Βίντεο: 35χρονη influencer πρώτα έκανε σκηνή σε αεροπλάνο και μετά της έκαναν πρόταση $25.000 για ερωτική ταινία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης