Φρέντι Μπελέρης: Τον επισκέφτηκαν Έλληνες δικηγόροι στις φυλακές Δυρραχίου
Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο και με την πρέσβη της Ελλάδος στην Αλβανία
Τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρας Διονύσιο-Άλφρεντ Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος, επισκέφθηκε σήμερα, στις φυλακές Δυρραχίου, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποτελούμενη από τον πρόεδρό της (και πρόεδρο ΔΣΑ) Δημήτρη Βερβεσό και τον Χρήστο Παΐσιο, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου του Μεσολογγίου.
Οι Έλληνες δικηγόροι, για μια ακόμα φορά εξέφρασαν την αλληλεγγύη και την στήριξη τους στον Φρέντι Μπελέρη και του δήλωσαν ότι θα του συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους δικαστικούς αγώνες.
Η αντιπροσωπεία της Ολομέλειας συναντήθηκε επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο και με την πρέσβη της Ελλάδος στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση.
Την αντιπροσωπεία στις συναντήσεις της συνόδευαν ο βουλευτής του Αλβανικού Κοινοβουλίου με το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και πρόεδρος της «Ομόνοιας», Βαγγ. Ντούλες και ο δικηγόρος Αθηνών Αρ. Κατσαλίδας.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.