Λούτσα: Αναζητούν ακόμη ένα άτομο - Στο μικροσκόπιο συνομιλία για το μακελειό

Λούτσα: Αναζητούν ακόμη ένα άτομο - Στο μικροσκόπιο συνομιλία για το μακελειό

Εξετάζεται ενδελεχώς η σύνδεση του συλληφθέντα στο «Ελ. Βενιζέλος» με το μακελειό - Έρευνες και στα σπίτια που διέμενε

loutsa_shots_mk
Ακόμη ένα άτομο το οποίο φέρεται να βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του εξαπλού φονικού στη Λούτσα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο είχε έρθει σε επαφή με ακόμη ένα άτομο (πιθανόν τουρκικής υπηκοότητας) το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί και ίσως αποτελεί το πρόσωπο-κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

loutsa_thimata_xr


Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο και, σύμφωνα με κάποιες αναφορές, φέρεται να ήταν αυτός που τελικά οδήγησε τα θύματα στην παγίδα θανάτου είχε προλάβει να σβήσει όλα τα δεδομένα από το κινητό του, κάνοντας επαναφορά.

Πάντως από κάποιες συνομιλίες που κατάφεραν να εντοπίσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. κάποιος φέρεται να συνομιλεί με έτερο άτομο και να του λέει μια φράση του τύπου «η δουλειά έγινε», εννοώντας προφανώς το φονικό στη Λούτσα, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το προφίλ των θυμάτων

Όπως έγινε γνωστό χθες, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην ταυτοποίηση των έξι νεκρών. Πρόκειται για Τούρκους υπηκόους, πέντε από τους οποίους έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ ο έκτος ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όλοι τους ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Η εγκληματική ομάδα δρούσε, όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι στην Ελλάδα, ενώ, όπως προέκυψε, στο μακελειό στη Λούτσα χρησιμοποιήθηκαν τελικά 4 πυροβόλα όπλα, δύο εκ των οποίων είναι τύπου πιστολιού.

Όσον αφορά στον Τούρκο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο, η εμπλοκή του στο γεγονός ερευνάται ενδελεχώς. Ο συλληφθείς, ο οποίος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα, σκόπευε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, με εισιτήριο που εκδόθηκε στην Τουρκία μια ώρα μετά το συμβάν στην Αρτέμιδα (στις 18:20 τελέστηκε το έγκλημα στην Αρτέμιδα, στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του για να ταξιδέψει στις 21:00 και στο ενδιάμεσο, στις 20:30, συνελήφθη).

Κλείσιμο
Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια των 9 mm και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στο περιστατικό με κάποιες αναφορές να κάνουν λόγο πως ίσως παγίδευσε τα θύματα και τα παρέσυρε στην ενέδρα θανάτου.

loutsa_krisfigeto___2_
loutsa_krisfigeto___3_
loutsa_krisfigeto___5_


Αναφορικά με το σπίτι που εντοπίστηκε στην Αρτέμιδα, αστυνομικές πηγές εξήγησαν πως πραγματοποιήθηκε στον χώρο έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και τα ευρήματα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Παράλληλα και δεύτερος χώρος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος και ερευνάται και στον οποίο διέμενε ο συλληφθείς Τούρκος με γείτονες να λένε πως είχαν δει στην περιοχή και τα έξι θύματα του μακελειού.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα. Οι έρευνες συνεχίζονται, με αμείωτο ρυθμό και τη δέουσα συστηματικότητα, για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Κασσελάκης... γουστάρει να «ξεδοντιάσει» δικαστικούς και δημοσιογράφους - Σας θυμίζει κάποιον;

Η απόλυτη τραγωδία στην ισοπεδωμένη από τις πλημμύρες Ντέρνα - Φόβοι για 20.000 νεκρούς

Κατέρρευσε από τις πλημμύρες, η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης