Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ανεκδιήγητος ο δήμαρχος Βόλου - Αχιλλέας Μπέος: Πρέπει να υπάρξει και ο ευαισθητούλης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ανεκδιήγητος ο δήμαρχος Βόλου - Αχιλλέας Μπέος: Πρέπει να υπάρξει και ο ευαισθητούλης

Ο τραγουδοποιός «κάρφωσε» τον δήμαρχο Βόλου σε συναυλία στην Τεχνόπολη - Με ειρωνική διάθεση η απάντηση του Μπέου

Αλκίνοος: Ανεκδιήγητος ο δήμαρχος Βόλου - Αχιλλέας Μπέος: Πρέπει να υπάρξει και ο ευαισθητούλης
alkinoos-arthrou
Την κόντρα που έχουν από το 2020 με αφορμή το νερό των Σταγιατών αναβίωσαν Αλκίνοος Ιωαννίδης και Αχιλλέας Μπέος με αιτία αυτή τη φορά τις καταστροφές από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel και στον Βόλο.

Την αρχή έκανε ο τραγουδιστής ο οποίος σε συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας στην Τεχνόπολη που ξεκίνησε με τη φράση «έρχομαι από τη λάσπη» χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε"».

Το πρωί της Τρίτης ήρθε η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος σε δική του ανάρτηση στο Facebook χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αναρωτόμενος αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν και «δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη».

«Έρχομαι από τη λάσπη»

Το πρώτο «επεισόδιο» στην νέα κόντρα του τραγουδιστή με τον δήμαρχο Βόλου «έγραψε» ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας όταν ξεκίνησε τη συναυλία του με αναφορά στις καταστροφές στο Πήλιο.

Κλείσιμο
«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

'Ερχομαι απο την λάσπη - ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ / Τεχνόπολη 2023


«Πρέπει να υπάρξει κι αυτός...»

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη με ειρωνική διάθεση κάνοντας λόγο για «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» καταλογίζοντάς του «απωθημένο» για όσα ακούστηκαν στη συναυλία της Δευτέρας.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσο βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Tuesday, September 12, 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης